Tang’s Palace

Tang’s Palace is een Chinees restaurant in Aalst met een verfijnde keuken. Het werd reeds talloze keren vermeld in de Michelin Gids en de Gault Millau. Je kan kiezen uit een van de vele menu’s of zelf samenstellen à la carte. Het restaurant beschikt over een 50-tal plaatsen en er is ook mogelijkheid tot afhalen.

Geschiedenis

Twintig jaar lang staan Gary Tang en Monica Yung garant voor een Chinese topkeuken in Aalst. Warme tinten, sobere kleuren en opvallend veel lichtpartijen zorgen voor een smaakvol en trendy interieur. Comfort voor de klant is voor Gary en Monica een hoofdbekommernis. Het is hun manier om je nog meer in de watten te leggen.

Interieur

Warme tinten, sobere kleuren en opvallend veel lichtpartijen zorgen voor een smaakvol en trendy interieur. Comfort voor de klant is voor Gary is Monica een hoofdbekommernis. Het is hun manier om je nog meer in de watten te leggen.

Keuken

De keuken van Tang's Palace staat naast z'n overheerlijke specialiteiten vooral bekend voor het gebruik van dagverse producten, maar blijft zichzelf constant vernieuwen. Dit Chinese restaurant bekleedt dan ook niet voor niets een mooi plaatsje in de Gault Millau en Guide Michelin.

Tang's Palace Aalst Logo
NIEUWS: donderdag 
9 mei gesloten-----


 
alvast bedankt
familie tang
Zondag tem woensdag 12:00 - 14:15 17:30 - 21:00
Vrijdag en zaterdag 12:00 - 14:15 17:30 - 21:30
donderdag gesloten open op feestdagen
Korte Zoutstraat 51 9300 Aalst
053/78.77.77